Kaksteist advokaadibüroo Borenius advokaati jõudsid Best Lawyers® nimistusse

Best Lawyers® on kõige vanem ning kõrgelt hinnatud rahvusvaheline ülevaade oma ala parimatest praktikutest, mis formuleerub konkurentide hinnangu põhjal. Best Lawyers® on laialdaselt kasutuses nii klientide poolt kui ka märkimisväärne tunnustus oma ala professionaalidele. Juba kolm dekaadi on Best Lawyers® teeninud nii meedia, avalikkuse, kui ka õigusvaldkonnas tegutsevate praktikute lugupidamist, kui usaldusväärseim ja erapooletu allikas oma ala parimate tegijate kohta.

Sel aastal pälvisid äramärkimise:

Sten Luiga
Marti Hääl
Jaanus Mody
Margus Mugu
Priit Pahapill
Peeter Kutman
Aivar Taro
Karina Paatsi
Viive Kaur
Kristel Raidla – Talur
Valdo Lips
Egon Talur

Täpsema info valdkondade kohta, milles eelnimetatud eriti hästi silma paistnud on, leiab siit.

Eraldi äramärkimist väärib asjaolu, et Marti Hääl ja Jaanus Mody pälvisid kolleegide arvates ka Aasta Advokaadi (Lawyer of the Year) tiitli oma nõustamiskompetentside eest.

Tallinna büroo õnnitleb omalt poolt Lauris Liepa`t – advokaadibüroo Borenius Läti büroo partnerit  „Lawyer of the Year“ tiitli eest pangandus – ja finantsõiguses ning loomulikult ka kõiki teisi kolleege, kes väärisid äramärkimist.

 

© Borenius 2015 » Sisukaart